Sjamanistische coaching

Sjamanistische coaching

Vind jouw eigen pad

Een coachtraject van vijf tot tien sessies waarin jouw persoonlijke en/of professionele ontwikkeling centraal staat. We starten met een sjamanistsich consult waarin we jouw ontwikkelingsvraag onderzoeken. Hier komt een plan uit voort, waar je de komende tijd aan gaat werken. De sessies plannen we om de drie weken, in de tussentijd ga je thuis of op het werk aan de slag met de inzichten die je tijdens de sessies hebt opgedaan.

Waarom een sjamanistsich coachtraject?

Een sjamanistisch coachtraject is gericht op de ziel, het voelen en het denken. Ik help jou om jouw doelen helder te krijgen en blokkades op te ruimen. In een sjamanistisch coachtraject kun je op adem komen, je leert jouw aandacht richten en opnieuw te voelen. Dit is een goede basis om keuzes te maken die bij jou passen.

Meer weten?

Bel of mail me gerust voor een vrijblijvende telefonische intake.

Tarief

Na de eerste sessie bepalen we of je een traject van vijf of tien sessies nodig hebt. Een traject van vijf sessies kost 450 euro, een traject van 10 sessies kost 800 euro (vrijgesteld van BTW). Als jouw werkgever het trjaect betaalt, geldt er een ander tarief.