Agenda

Agenda

De sjamanistische ruimte

In de sjamanistische ruimte wordt je uitgenodigd om jezelf te ontwikkelen op jouw levenspad.  Door middel van sjamanistische technieken, zoals de trancereis, klank, ritme en dans, krijgt je toegang tot jouw ziel en jouw plaats in het grote veld. Na iedere oefening zijn er deelrondes met de groep en de leraar.
De lessen staan open voor iedereen en je kunt per keer besluiten of je mee wilt doen. Als je een diepgaand leerproces wilt aangaan, raad ik je aan om meerdere lessen te volgen. Innerlijke ontwikkeling vraagt tijd en aandacht.

De lessen vinden plaats op dinsdagavond van 20.15-21.30 uur. Je kunt je inschrijven via Studio Soetra.

Workshop sjamanistisch reizen

De workshop sjamanistisch reizen is een intense onderdompeling in de sjamanistische reis. Tijdens de vier uur durende workshop krijg je volop de ruimte om je te openen voor het sjamanistisch bewustzijn. Je leert hoe je een trancereis kunt maken en hoe je de beelden kunt interpreteren. We maken meerdere trancereizen en doen verschillende voorbereidende oefeningen. De sjamanistische reis is te zien als een vorm van ‘wakker dromen’. Je verschuift je bewustzijn naar een niet alledaagse staat waardoor je tot nieuwe inzichten kunt komen.

De workshops zijn op de volgende data gepland:

26 maart 2023
21 mei 2023
9 juli 2023

Informatie en aanmelden via de website van Bindi.

Training sjamanistisch droomwerk

De cursus bestaat uit twee dagdelen in het weekend. Je krijgt informatie over droomwerk, je leert hoe je dit moet toepassen in jouw eigen leven en je maakt trancereizen naar jouw dromen. De cursus wordt gegeven aan een kleine groep van maximaal acht deelnemers zodat er veel ruimte is voor uitwisseling. Om mee te kunnen doen met de cursus moet je ervaring hebben met sjamanistische trancereizen. Als je dat nog niet hebt, doe dan de komende maand mee met de ‘Sjamanistische ruimte’ op dinsdagavond. Bij twijfel kun je overleggen met mij. Aanmelden via Studio Soetra

Programma
Zaterdag 6 mei
Wat is droomwerk?
Hoe leer je actief dromen?
Trancereis naar jouw droom(beelden).
Loslaten door beweging.

Zaterdagnacht: thuis slapen en dromen!

Zondag 7 mei
Dromen delen.
Groepstrancereis naar een droom.
Individuele trancereizen.
Creatieve werkvorm om de droombeelden te verwerken.
Loslaten door beweging