Coaching bij autisme

Coaching bij autisme

Vorm geven aan jouw leven met autisme.

Leren omgaan met autisme

Als je autisme hebt (of bij jezelf vermoedt) kan ik jou begeleiden op jouw levenspad. Samen kijken we naar wat autisme in jouw leven betekent en hoe jij daar het beste mee om kunt gaan.

Het coachtraject

Een coachtraject start met een intake waarna we samen de route en de duur van het traject bepalen. Ik pas verschillende methoden en technieken toe zoals socratische gespreksvoering, oplossingsgericht werken en lichaamsgerichte oefeningen. Ook geef ik psycho-educatie voor een beter begrip van jouw autisme.

Mijn expertise op het gebied van autisme

In de afgelopen jaren heb ik veel mensen met autisme mogen begeleiden waardoor ik praktische wijsheid heb opgedaan. Ik heb opgeleid tot autismedeskundige (bij Autisme Centraal) en volg regelmatig bijscholingen. Vanwege mijn open en nieuwsgierige houding leer ik daarnaast veel van de mensen met autisme zelf. Hun verhalen zijn voor mij een belangrijke inspiratiebron om me te blijven ontwikkelen in mijn vak.

Tarief

Coaching bij autisme kan vergoed worden vanuit de WMO, ik ben aangesloten bij Stichting Ibass en word via hen ingehuurd. Daarnaast is het mogelijk om een coachtraject door de werkgever te laten vergoeden of het zelf te betalen. Het tarief is afhankelijk van de financieringsvorm. Bel of mail me voor een vrijblijvend gesprek als je hier meer over wilt weten.