Sjamanistisch consult

Sjamanistisch consult

Wat is een sjamanistisch consult?

Een sjamanistisch consult is gericht op het herstellen van de energetische balans. Ik ga op zoek naar de spirituele oorzaak van een klacht. Deze kan lang of kort geleden ontstaan zijn door een ongeval of traumatische gebeurtenis of door iets ogenschijnlijks kleins. Ik onderzoek jouw energetische veld en kijk of er verstoringen zijn. Jouw veld wordt gereinigd en dat voelt voor de meeste mensen weldadig en vitaliserend. Ook kan het zijn dat je gedurende jouw leven kracht verloren hebt. Niet lichamelijke kracht maar spirituele kracht, de kracht van jouw ziel. Ik maak gebruik van verschillende technieken zoals extractie (het verwijderen van índringers), het ophalen van verloren zielendelen (soul-retrieval) en het zoeken van jouw krachtdier (power-animal-retrieval).  Daarnaast maak ik gebruik van klank en rituelen.

Voor welke klachten?

Een sjamanistisch consult is aan te raden bij:

 • stress en burn-out;
 • vermoeidheid;
 • het gevoel dat je jezelf niet meer bent;
 • je hebt al veel geprobeerd maar je mist het ontbrekende puzzelstukje;
 • hooggevoeligheid;
 • angst;
 • trauma;
 • gebrek aan ‘gronding’;
 • spirituele vragen;
 • nieuwsgierigheid, je wilt meer leren over jezelf.

Je kunt bij mij terecht voor een:

Krachtsessie

Een krachtsessie start met een gesprek waarin we jouw vraag of klacht bespreken. We formuleren een intentie voor de sessie en daarna ga je zitten of liggen en stem ik me op jou af. Dit doe ik door mezelf in een staat van sjamanistisch bewustzijn te brengen. Ik beschouw dit als een vorm van ‘wakker dromen’.  Ik ga in de ‘niet-alledaagse-werkelijkheid’ op zoek naar de disbalans. Als deze  disbalans in kaart gebracht is, doe ik een ritueel om de balans te herstellen. Dit kan zowel in stilte gebeuren als met klank. Iedere sessie is uniek. Soms is een sessie voldoende en soms is er meer nodig. Een sessie duurt een tot anderhalf uur.

Lees hier wat anderen zeggen over een krachtsessie.

Begeleide trancereis

In een begeleide trancereis ga jij zelf  op zoek naar antwoorden en inzichten. Je start jouw innerlijke reis met een intentie of vraag. Ik begeleid je hierbij met mijn trommel en stem. Een begeleide trancereis duurt een uur.

Ritueel

We doen samen een ritueel om een intentie te bekrachtigen, een periode af te sluiten of iets nieuws te beginnen. De duur van het ritueel is afhankelijk van jouw vraag en wensen.

Droomwerk

Dromen zijn een rijke bron van informatie. Als je actief met je dromen aan de slag gaat, merk je dat dit jouw leven verdiept. In een droomsessie verkennen we jouw droom eerst  in een gesprek. Daarna maak je een begeleide trancereis waarin je opnieuw in jouw droom in stapt. Deze sessie duurt een tot anderhalf uur.

Groepsconsult

Wil je samen met iemand anders sjamanistisch leren reizen, werken met jullie dromen of een ritueel maken en uitvoeren? Ook dat is mogelijk. Ik bied workshops op maat voor twee tot drie personen. Een groepsconsult duurt twee uur.

Tarief

Het tarief* voor een consult is inkomensafhankelijk:

 • Minimuminkomen: 40 euro incl. BTW.
 • Middeninkomen: 80 euro incl. BTW.
 • Royaal inkomen: 120 euro incl. BTW.
 • Voor een groepsconsult reken ik een uurprijs van 60 euro per uur incl. BTW.

*Geld mag geen belemmering zijn voor sjamanistische hulp. Overleg is altijd mogelijk.

Adres:

De sjamanistische consulten geef ik aan huis, Newtonpad 6 in Amersfoort.

Nieuwsgierig?

Stuur een mail naar: ellen@zichtopzin.nl  of bel: 06-53794774.