Consultatie voor levensvragen

Consultatie voor levensvragen

Door indringende gebeurtenissen zoals ziekte, scheiding of overlijden, kun je geplaatst worden voor levensvragen en dilemma’s. Het kan helpend zijn om hier over te praten. Tijdens een levensvragenconsult heb ik aandacht voor jouw angsten, twijfels en zorgen. Ik help je om jouw eigen (levens)verhaal te vertellen. Dit draagt bij aan het (her)vinden van zin en betekenis.

Zoals je op de andere pagina’s van deze site kunt lezen, heb ik een brede levensbeschouwelijke ontwikkeling doorgemaakt. Ik heb gestudeerd aan de Universiteit voor Humanistiek en ben daar opgeleid tot geestelijk verzorger. Na mijn studie heb ik mij verder verdiept in spiritualiteit en heb ik geleerd om sjamanistisch werk te doen.

Wat is het verschil tussen een sjamanistisch consult en een levensvragenconsult?

Bij een sjamanistisch consult werken we aan energetische en spirituele heling met behulp van sjamanistische technieken. Een levensvragenconsult is een gesprek dat er op gericht is om antwoorden op jouw zingevingsvragen te vinden. Ik bied een luisterend oor en help jou om jouw verhaal te ontrafelen.

Tarief *

  • Minimuminkomen: 45 euro.
  • Middeninkomen: 90 euro .
  • Royaal inkomen: 130 euro.

*Geld mag geen belemmering zijn voor hulp. Overleg is altijd mogelijk

Adres:

De gesprekken zijn op afspraak : Newtonpad 6 in Amersfoort.

Nieuwsgierig?

Stuur een mail naar: ellen@zichtopzin.nl  of bel: 06-53794774