Ervaringen sjamanistisch consult

Ervaringen sjamanistisch consult

Eigenlijk kan ik niet beschrijven wat het met me heeft gedaan anders dan dat ik me een stuk lichter en vrolijker voel. Ik kan ineens weer meer en dieper ademhalen en heb een duidelijkere focus op wat mij te doen staat en wat ik moet doen om stappen in die richting te maken. De dingen die je vertelde over mijn achtergrond en de blokkades die daar zaten, waren ergens niet nieuw voor me.  Maar je bewust zijn van wat je meedraagt is niet voldoende. Ik ben al langer bezig om te werken met die inzichten, dingen los proberen te laten maar jouw sessie heeft mij in 1 keer 10 stappen verder gebracht, waar mij dat zelf in de afgelopen 8 maanden maar heel langzaam lukte.

Fleur Groeneveld

Ellen, bedankt voor de sjamaanse sessie!
Ik ben meteen aan de slag gegaan met wat in de sessie naar boven kwam.
De sessie was krachtig, natuurlijk, liefdevol en heel duidelijk. Ik voel me een stuk heler!

Ik raad Ellen aan, als je vragen over jezelf hebt en zeker voor hen die echt een doorbraak nodig hebben! Je krijgt er geen spijt van!

Antoon Melchers

Ellen heeft me in één sessie afgeholpen van mijn angst om alleen met het openbaar vervoer te reizen op een traject dat ik nog niet kende. Nu, zonder enige stress, vind ik het zelfs leuk in mijn eentje een nieuw ov -traject te reizen.

Nicoline

Wat een ontroerend sjamanistisch consult heb je gegeven aan onze zoon Siebe.
Siebe is geboren met een verstandelijke beperking en heeft de gave meegekregen om zich ontwapenend open te kunnen stellen voor datgene en diegene die het goede met hem voor hebben. En dat heb je! Bijzonder om te zien bij Siebe dat hij (bijna twee maanden na het consult) de grote beer als zijn beschermer ziet en te zien dat hij sinds je bezoek water drinkt. Dit weigerde hij stelselmatig, maar op jouw uitnodiging durfde hij ’t drinken van water aan! Prachtig.
Mede namens Siebe: DANK!

Anne Marchal

De sessie bij Ellen heeft mij daadwerkelijk in mijn kracht gezet waardoor ik mij opnieuw in balans voel en innerlijke rust ervaar. Nieuwe inzichten en inspiratie dienen zich als het ware vanzelf aan als gevolg hiervan. Het is alsof er een aangenaam verfrissende wind door mij heen gewaaid heeft. Voor mij was het een boeiende, liefdevolle en helende ervaring.

Ellen van Thiel